Uslovi korištenja

Molimo pročitajte Opšte uslove u vezi sa korišćenjem proizvoda, usluga i veb-stranice Monetizacija.com. Opšti uslovi, zajedno sa Dodatnim uslovima, čine zakonsko obavezujući ugovor između vas i Monetizacija.com u vezi sa vašom upotrebom naših usluga. Važno je da ih pažljivo pročitate.

Uslovi korišćenja usluga Monetizacija.com
Monetizacija.com je veb stranica koja pruža usluge ostvarivanja partnerstva i saradnje, razvijanja YouTube kanala, oglašavanja, reklamiranja, posredovanja u markeringu, na društvenim mrežama i onlajn okruženju.

Korištenje usluga je besplatno i ne zahtijeva registraciju korisnika, ali ako korisnik želi da se prijavi na servis ili neku od usluga sajta Monetizacija.com, saglasan je da prilikom popunjavanja podataka daje pravo da Monetizacija.com pregleda, obradi i koristi podatke u cilju daljeg kontakta sa korisnikom i slanja više informacija o zahtijevanim uslugama od strane korisnika, a u skladu sa Politikom privatnosti sajta Monetizacija.com.

Autorska prava koja se odnose na sav sadržaj na Monetizacija.com pripadaju pomenutom sajtu i Monetizacija.com zadržava pravo da mijenja postavljene sadržaje na Monetizacija.com za svoje potrebe, uključujući oglašavanje i druge komercijalne svrhe.

Korisnici Monetizacija.com se slažu da je Monetizacija.com odgovoran za sadržaj i tačnost objavljenih podataka. Monetizacija.com neće biti odgovoran za sadržaj i tačnost objavljenih podataka koji se odnose na reklame ili reklamni materijal treće strane, oglašivača i uopšte na svaki sadržaj čija URL veza nije u domenu Monetizacija.com.

Monetizacija.com ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju gubitka podataka ili nemogućnosti zadržavanja informacija postavljenih od strane korisnika stranice.

Korištenjem Monetizacija.com se podrazumjeva da ste upoznati sa Opštim uslovima korištenja i da ste saglasni sa njima, da ih prihvatate i da se pridržavate njihovih odredbi.