Prednosti naše monetizacije

U odnosu na standardno YouTube parnerstvo, prednosti naše MONETIZACIJE su mnogobrojne, a većina upravo pomaže da ostvarite što veću zaradu i da uštedite i novac i vrijeme. Zato smo tu!

 
Opcije Standardno YouTube partnerstvo – AdSеnse MONETIZACIJA
Multimedijalni oglasi
Oglasi sa preklapanjem
Video oglasi koji mogu da se preskoče
Sponzorisane kartice

Video oglasi koje nije moguce preskočiti

Dugački video oglasi koje nije moguće preskočiti 

 

 

Isplate 22-og u mjesecu 15-og u mjesecu

 

ILI BILO KADA*

Prag za isplatu minimum 100$ bez minumuma
Podrška putem telefona, mejla
Zaštita autorskih prava
Refferal program
Sponzorstva i donacije
Optimizacija kanala i reklama
PRIDRUŽITE SE

* U zavisnosti od procijenjene zarade našem partneru je moguće isplatiti i dio zarade ostvarene čak i tokom tekućeg mjeseca, bez da se čeka na kraj obračunavanja. Više informacija pronađite u nastavku teksta, pod sekcijom “Isplate“.

 

Video oglasi koje nije moguće preskočiti i dugački video oglasi koje nije moguće preskočiti

Za razliku od Standardnog YouTube partnerstva koje ima samo osnovne tipove oglasa, naša MONETIZACIJA osim tih osnovnih, daje mogućnost prikazivanja dodatnih Video oglasa koji više zarađuju.

Ovi oglasi mogu da povećaju zaradu od 12-50% u odnosu na zaradu ostvarenu ostalim tipovima reklama. Na primjeru jednog našeg kanala kojem učešće ovih oglasa iznosi 29,4% (slika ispod), a što znači da bi taj kanal da nije bilo ovih oglasa zaradio 70,6% od svega što sada zaradi, odnosno da mu je sada zarada veća procentualno za oko 41,64% u odnosu na ono što je dosada zarađivao (70,6*41,64%=100) To znači da se ovome kanalu zaista isplati biti naš partner.

Podebljani su tipovi reklama i procenti koji se prikazuju u partnerstvu sa našom MONETIZACIJOM.

Međutim, ovi oglasi u nekim slučajevima ne donesu svakome obavezno ogromno povećanje zarade (jer neki imaju samo oko 12% učešća ovih oglasa),  ali ipak neke druge opcije mogu da pospješe tu zaradu ili makar onemoguće umanjenje kao u standardnom partnerstvu.

 

Isplate

Isplate vršimo 15-og u mjesecu za zaradu ostvarenu u prethodnom mjesecu, ali za naše partnere smo omogućili isplatu i kada god to žele, pa i prije kraja tekućeg mjeseca, ako su prema Procijenjenoj zaradi (Estimated earnings) već ostvarili zaradu. Za razliku od nas, Standardno partnerstvo putem AdSense-a vrši isplatu tek ako ste u mjesecu prešli granični iznos od 100 USD / 70 EUR i to najmanje sedam dana kasnije u odnosu na MONETIZACIJU.

 

Tehnička podrška

Omogućena je putem telefona, mejla, Viber-a, WhatsApp-a, Skype-a i niste ograniceni na to da rješenja tražite na forumu ili drugdje na internetu. Za sve što je vezano za Vaš YouTube kanal smo tu da pomognemo i obavimo za Vas.

 

Zaštita Vaših autorskih prava

Veoma je važno da Vaše snimke zaštitite od neovlašćenog kopiranja. Mi se brinemo o svemu što je vezano za uklanjanje ili blokiranje sadržaja koje su postavili drugi korisnici bez Vaše dozvole. Samo po Vašim instrukcijama preduzimamo akcije i u potpunoj međusobnoj koordinaciji. Putem automatizovanog sistema za prepoznavanje Vaših sadržaja na tuđim kanalima, možemo da automatski ili ručno upravljamo i postupimo prema Vašoj želji. To će Vam da Vam uštedi dosta vremena i moći ćete više da se posvetite pravljenju još boljih odličnih video klipova.

 

Refferal program

Zašto da ne!? Takva opcija postoji kod nas. To je mogućnost koju nudimo svim našim partnerima i može Vam uvećati zaradu tako što ćete dobijati procenat i od kanala koje budete uputili ili doveli u našu MONETIZACIJU. Taj procenat ostvarujete sve dok su Vaš kanal i kanali koje ste doveli u partnerstvu sa nama.

 

Sponzorstva i donacije

Za naše partnere u mogućnosti smo da nalazimo i posebna sponzorstva nevezana za zaradu od oglasa, pa tako možemo da pomognemo i sa reklamiranjem određenih kompanija koje su zainteresovane za zakupljen prostor na Vašim video snimcima na kojima bi željeli da reklamiraju svoje proizvode ili usluge.

 

Optimizacija kanala i reklama

U potpunosti je naša briga da li sve funkcioniše po pitanju prikazivanja reklama. Pratimo da li je sve uredno podešeno u svakom momentu, a nakon što se objavi svaki video snimak prilagodimo reklame, ako je potrebno, kako bi se postigao maksimum. Uz najbolje savjete i prakse u razvijanju kanala, imaćete potpuni efekat.

 


    POPUNITE PRIJAVU I PRIDRUŽITE NAM SE VEĆ SADA


    Imate li dodatnih pitanja?