O nama

Razvijajući partnerstva još od 2013. godine, od kada postoji naša mreža kanala, nastojali smo da našim saradnicima približimo sve mogućnosti u napredovanju njihovog kanala, stvaranja i razvijanja njihovog brenda u onlajn svijetu.

Nastojimo da održimo pozitivan kontakt i postignemo maksimum u posredništvu sa platformama sa kojima sarađujemo, kako bi naši krajnji korisnici mogli da iskoriste sve moguće opcije koje nudimo i upoznali ih sa svim mogućnostima koje su dostupne besplatne, a sve što je potrebno jeste da se samo iskoriste na pravi način.  Uspjeh ne izostaje. U saradni sa Google-ovim serisom za razvijanje partnerstava, unovčavanjem, razvijanjem aplikacija, oglašavanjem, za sve ove godine istrajali smo da upotpunimo mnoge najvažnije opcije u svim segmentima, bitnim za sve naše saradnike.

Na projektu Monetizacija.com cilj nam je da razvijamo nova partnerstva usmjerena prvenstveno na stvaraoce video sardžaja, vlogova, zabavnog, revijalnog, muzičkog, gejmerskog ili bilo kog drugog karaktera koji nisu dosada upoznati sa načinima na koji mogu da unovče svoje sadržaje. Putem edukacija, prezentacija, onlajn video razgovora i webinar-a, nastojimo da naše primjere i odlične prakse prenesemo na što je više moguće kreatora i vlasnika autorskih prava.

Onim stvaraocima sadržaja koji su upoznati sa mogućnostima monetizacije svoijih kanala i koji su i ranije ostvarivali zaradu, nastojimo da pomognemo da sa dodatnim mogućnostima unaprijede svoje kanale i postignu što bolje efekte, uštede i vrijeme i novac, te unaprijede generalno sav doživljaj i performanse svog brenda.

U poslovanju sa kompanijama koje posjeduju autorska prava, izdavačkim kućama i stvaraocima odličnog sadržaja koji imaju veći broj video i/ili audio sadržaja u svom vlasništvu nastojimo da upravljamo sadržajima i zastupamo njihova autorska prava na najbolji način.

Vizija projkta u budućnosti je da ostvari približne rezultate kao i u prethodnih godina, te omogući da se projekat proširi i na početnike u stvaranju video sadržaja, koje bismo mogli da uputimo na najbolji način u najbolje pokazane prakse u oblasti razvijanja kanala i stvaranja svog prepoznatljivog brenda u budućnosti.

Monetizacija.com