Придружете се

Вие само треба да ги пополните вашите информации, e-mail и врска на YouTube каналот, за да можеме да ве контактираме и да почнеме да соработуваме.

    ПОПОЛНЕТЕ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА И ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ ВЕДНАШ

    За сите прашања можете да ни контактирате на e-mail адреса: info@monetizacija.com