Придобивките од нашата Монетизација

Придобивките од нашата МОНЕТИЗАЦИЈА во споредба со стандардното YouTube партнерство се бројни, а повеќето од нив само помагаат да направат најмногу пари и да заштедат пари и време. Затоа сме тука!

 
Опции Стандардно YouTube партнерство – AdSеnse МОНЕТИЗАЦИЈА
Мултимедиални реклами
Реклами со преклопување
Видео реклами кои може да се прескокнат
Спонзорирани картички
 

 

Видео реклами што не може да се прескокнат

Долги видео реклами што не може да се прескокнат

 

 

Плаќање на 22 во месец на 15 во месец 

ИЛИ БИЛО КОГА*

Праг на плаќање минимум 100$ без минимум
Поддршка преку телефон, мејл
Заштита на авторски права
Refferal програм
Спонзорства и донации
Оптимизација на каналот и реклами
ПРИДРУЖЕТЕ СЕ

* У зависности од процијењене зараде нашем партнеру је могуће исплатити и дио зараде остварене чак и током текућег мјесеца, без да се чека на крај обрачунавања. Више информација пронађите у наставку текста, под секцијом “Исплате”.

Видео реклами што не може да се прескокнат и долги видео реклами што не може да се прескокнат

За разлику од Стандардног YouTube партнерства које има само основне типове огласа, наша МОНЕТИЗАЦИЈА осим тих основних, даје могућност приказивања додатних Видео огласа који више зарађују.

Ови огласи могу да повећају зараду од 12-50% у односу на зараду остварену осталим типовима реклама. На примјеру једног нашег канала којем учешће ових огласа износи 29,4% (слика испод), а што значи да би тај канал да није било ових огласа зарадио 70,6% од свега што сада заради, односно да му је сада зарада већа процентуално за око 41,64% у односу на оно што је досада зарађивао (70,6*41,64%=100) То значи да се овоме каналу заиста исплати бити наш партнер.

Подебљани су типови реклама и проценти који се приказују у партнерству са нашом МОНЕТИЗАЦИЈОМ.

Међутим, ови огласи у неким случајевима не донесу свакоме обавезно огромно повећање зараде (јер неки имају само око 12% учешћа ових огласа),  али ипак неке друге опције могу да поспјеше ту зараду или макар онемогуће умањење као у стандардном партнерству.

Плаќање

Исплате вршимо 15-ог у мјесецу за зараду остварену у претходном мјесецу, али за наше партнере смо омогућили исплату и када год то желе, па и прије краја текућег мјесеца, ако су према Процијењеној заради (Estimated earnings) већ остварили зараду. За разлику од нас, Стандардно партнерство путем АdSеnsе-а врши исплату тек ако сте у мјесецу прешли гранични износ од 100 USD / 70 EUR и то најмање седам дана касније у односу на МОНЕТИЗАЦИЈУ.

Техничка поддршка

Омогућена је путем телефона, мејла, Viber-a, WhatsApp-a, Skype-a и нисте ограницени на то да рјешења тражите на форуму или другдје на интернету. За све што је везано за Ваш YouTube канал смо ту да помогнемо и обавимо за Вас.

Заштита на Ваши авторски права

Веома је важно да Ваше снимке заштитите од неовлашћеног копирања. Ми се бринемо о свему што је везано за уклањање или блокирање садржаја које су поставили други корисници без Ваше дозволе. Само по Вашим инструкцијама предузимамо акције и у потпуној међусобној координацији. Путем аутоматизованог система за препознавање Ваших садржаја на туђим каналима, можемо да аутоматски или ручно управљамо и поступимо према Вашој жељи. То ће Вам да Вам уштеди доста времена и моћи ћете више да се посветите прављењу још бољих одличних видео клипова.

Refferal програм

Зашто да не!? Таква опција постоји код нас. То је могућност коју нудимо свим нашим партнерима и може Вам увећати зараду тако што ћете добијати проценат и од канала које будете упутили или довели у нашу МОНЕТИЗАЦИЈУ. Тај проценат остварујете све док су Ваш канал и канали које сте довели у партнерству са нама.

Спонзорства и донации

За наше партнере у могућности смо да налазимо и посебна спонзорства невезана за зараду од огласа, па тако можемо да помогнемо и са рекламирањем одређених компанија које су заинтересоване за закупљен простор на Вашим видео снимцима на којима би жељели да рекламирају своје производе или услуге.

Оптимизација на каналот и реклами

У потпуности је наша брига да ли све функционише по питању приказивања реклама. Пратимо да ли је све уредно подешено у сваком моменту, а након што се објави сваки видео снимак прилагодимо рекламе, ако је потребно, како би се постигао максимум. Уз најбоље савјете и праксе у развијању канала, имаћете потпуни ефекат.


    ПОПОЛНЕТЕ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА И ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ ВЕДНАШ


    Дали имате дополнителни прашања?